Nyhet Siste nytt

Nye ansikter i januar

Da vi opplever en stadig økende etterspørsel av tjenester innen digitalisering, design og teknologi, starter vi det nye året med å ønske velkommen til fire flinke nyansatte.

Styrker mannskapet

For å ytterligere styrke vår kapasitet innen front-end og webutvikling har vi ansatt Nicolas Tonne. Han er nyutdannet fra NTNU og er også interessert i design og sikkerhet.

Lars Petter Kristiansen er en iOS/Android-utvikler og har utviklet appen Drikkevett for Rustelefonen. Han er nyutdannet fra Westerdals og NITH. 

Som Director, Delivery Management har vi fått med oss den erfarne Katrine Sundbye. Tidligere var Katrine Head of Digital Channels hos DNV GL i Oslo. Hun har også konsulentbakgrunn fra både Accenture og Bekk. Hos oss skal Katrine fokusere på å videreutvikle våre leveranseprosesser og måten vi jobber med våre kundeprosjekter på sammen med leveranselederne og andre fagmiljøer. 

I stillingen som Design Lead har vi ansatt Eivind Ingebrigtsen. Han har tidligere jobbet som fagansvarlig for front-end utvikling i BEKK consulting, leder for design og tjenestutvikling i Gelato.com og sist som Digital Forretningsutvikler i Storebrand. 

Vi er utrolig stolte og glade for å ha disse flinke folka med på laget!