Nyhet Siste nytt

Desemberpraten

I høst har det startet mange nye flotte talenter her i Making Waves. I desemberpraten kan du lese mer om en av våre nyansatte.

Åtte kjappe

Personalia:

Navn: Cathrine Haare
Tittel: Process lead/Team coach
Tidligere: NoA intern

Aktuell som:

Kvinnen som skal revolusjonere måten vi i Making Waves jobber i team på, både internt og med kunde.

Hvorfor Making Waves:

For meg er det viktig å jobbe et sted som har en menneskesentrisk arbeidsmetodikk innen teknologi og design og som investerer i team- og tverrfaglig arbeid. En bonus er selvfølgelig også alle de dyktige folka på huset.

Drømmekunde/-prosjekt:

Drømmeforutsetningene for meg er prosjekter hvor kunden er sterkt involvert i leveransen sammen med oss, det er da forutsetningene er mest optimale. Den læringskurven teamet får sammen kunden er unik, og det er alltid gøy å jobbe tett med kunden som kjenner eget produkt og merkevare best.

Hvilken # bruker du mest på jobbfest:

Det er jo ganske bra stemning på Making Fest, om det er her i Wergelandsveien, fredagspils eller andre arrangementer. Jeg er jo veldig teamorientert, ref. stillingen min hehe, så det får bli #GoTeam og #WorkAndPlay og selvfølgelig vår egen hashtag - #wearemw

Beskriv deg selv privat med tre ord:

Det var jo et godt spørsmål, jeg er engasjert, sosial og selvfølgelig matinteressert, da samboeren er kokk – god mat og drikke, og ikke minst den gode samtalen er viktig for meg.

Men hvilke tre ord skal du bruke om deg på jobb da?

Jeg er jo også engasjert på jobb, og jeg liker at ting skjer, så tempo blir vel det andre ordet og sist men ikke minst: folka – det er de som utgjør den viktigste delen på jobb.

Noe ingen ville trodd om deg:

Jeg har bodd og drevet et kunstnerkollektiv/hub i Buenos Aires, Argentina. Det huset eier jeg fortsatt, si ifra om du skal nedover, så får du deg et glass rødt på takterrassen i Casa Bolivar!

Hvorfor skal de flinke folka komme til Making Waves?

Fordi vi er det varme, fine konsulenthuset – hvor fag og inspirasjon står i sentrum. 

Vi takker for praten med Cathrine, i 2017 blir vi kjent med flere ansatte i Making Waves.