Ta grep om gjelda

Lindorff har lansert eget nettsted som retter seg mot unge skyldnere. Hensikten er å informere og motivere unge til å ta kontakt når de har betalingsproblemer, slik at de kan få hjelp med å løse problemene før de blir for store.

 

 

Lindorff er en av Europas ledende virksomheter innen betalingsoppfølging og relaterte tjenester. De opplever at mange unge ikke forstår alvoret i situasjonen når de får betalingsproblemer, samtidig som terskelen for å ta kontakt kan virke høy. En rekke lar nye purringer forbli uåpnet, som igjen fører til at problemene eskalerer og kan får store og langsiktige konsekvenser for den enkelte.

 

TaGrepiDag.no - sammen finner vi en løsning from lindorff on Vimeo.

 

Ta grep – ta kontakt
For å komme unge skyldnere i møte har Lindorff etablert et eget nettsted med informasjon rettet mot nettopp denne målgruppen. Gjennom animasjonsfilmer med humoristisk vinkling og lekne illustrasjoner ønsker de å virke ufarliggjørende, informerende og samtidig formidle at de er der for å hjelpe og finne en løsning for den enkelte.

 

Making Waves har levert rådgivning, konsept, prosjektledelse, interaksjonsdesign, grafisk design og tekster, både for nettsiden og andre kontaktflater mot brukerne. Illustrasjoner og filmer er utviklet i samarbeid med ByHands.

 
Se Lindorff – ta grep i dag

Nettsiden vil senere bli markedsført med www.tagrepidag.no

 

TaGrepiDag.no - visste du at? from lindorff on Vimeo.

Tags

7 februar 2012